Povestea Hartii Lumii 3D

Bună. Mai întâi să ne prezentăm. Noi suntem KArolina, ROxana si COnstantin și împreună reprezentăm sufletul KAROKO.

În anul 2018 am hotărât împreună deschiderea unei afaceri în domeniul producției de decorațiuni interioare. Am importat câteva echipamente și fiind tare nerăbdători, am rugat transportatorul să ne pună la dispoziție un cod de tracking. Acesta, receptiv la dorința noastră ne-a ajutat, astfel că în fiecare moment vedeam unde se aflau echipamentele noastre. Transportul a durat ceva vreme. Aproape zilnic accesam o hartă a lumii, pe care erau indicate coordonatele echipamentelor noastre în timp real.

Văzând cât de utila este o hartă a lumii, dar și îndemnați de pasiunile noastre: arta și calatoriile, ne-am propus să o realizam din lemn, ca decor de perete. Am vrut sa fie altceva, ceva mai mult decât o hartă banala, printata. De la idee și concept pana la realizarea finala a trecut o perioada lungă de timp. La început a fost proiectarea și apoi realizarea efectiva a ei. Am fost ajutați în realizarea ei chiar de unul din echipamentele de care vă spuneam mai sus. La început, am creat o harta lumii normala (2D). Am fost încântați de cum arata, dar parcă ne doream mai mult. Am căutat modalități de a îmbunătăți produsul nostru.

Asa ca, în timp, am găsit spunem noi, cea mai bună variantă și anume harta lumii 3D, cu mai multe starturi și mai multe culori. Denumirile tărilor sunt gravate laser. I-am adăugat avioane și bărci, dar și o busola pentru a-i aduce un plus de bucurie.  Una din variantele produsului nostru are și un ceas asortat. Suntem deciși să dezvoltăm și să diversificăm acest proiect în viitor.

Suntem cu adevărat îndrăgostiți de produsul nostru, arată mult mai bine în realitate decât în fotografia digitală, noi o avem deja pe perete…și suntem tare mândri! Obiectivul nostru este să facem oameni fericiți cu Harta lumii 3D.

Puteți deveni norocosul proprietar ale unei adevărate capodopere! Sau o puteți oferi cadou! Are un impact emoțional puternic atât pentru prieteni, rude, cât și pentru dușmani (ii poti lipsi de libertate cel putin 100 de minute 😊). Este cadoul perfect pentru iubitorii de călătorii cu gusturi deosebite! Este cadoul potrivit familiilor cu copii!