HARTA LUMII 3D

Cu siguranță Harta Lumii 3D din lemn va crea un „look” inedit, unic și va genera o atmosferă caldă!

Adu întreaga lume în locuința ta!

Continuă să visezi la tot ce are această lume de oferit, la minunile ei și toate locurile pe care le-ai vizitat sau plănuiești să le vizitezi, cu întreaga hartă a lumii 3D, pe peretele tău! Mai mult decât un decor, harta lumii 3D servește ca amintire a tuturor locurilor în care ai simțit că poți face orice, pentru ca sentimentul să persiste chiar și atunci când te-ai întors din concediu!

Întărește-ți relația cu cei mici!

Harta Lumii 3D reprezintă cea mai bună metodă interactivă de educație a copiilor tăi! Scoate harta din cutie, instaleaz-o pe perete și distrează-te cu cel mic, învățându-l unde sunt țările în cel mai prietenos mod. Harta Lumii 3D se instalează pe perete cu ajutorul unei benzi dublu adezive, fiind foarte ușor de repoziționat atunci când vrei să povestești cu copii despre un anumit loc sau de mutat atunci când schimbi locuința.

Proiectul nostru de suflet!

Am petrecut cei mai frumoși 2 ani din viața noastră lucrând cu pasiune la ceea ce avea să devină atracția principală din casele voastre. Din dragoste pentru planetă, ne-am propus să aducem în locuințele voastre pasiunea pentru călătorii, cunoaștere și dezvoltare, direct pe peretele vostru. Fiecare hartă este lucrată manual, în funcție de preferințele clienților noștri, așa că punem suflet în fiecare piesă creată cu atenție pentru voi.

Exploreaza lumea din confortul propriei case cu
HARTA LUMII 3D!

Fiecare spațiu are nevoie de o piesă incredibilă de decor!
HARTA LUMII 3D are impact!

Află cum arată Harta Lumii 3D pe peretele tău!

Trimite-ne o fotografie cu peretele pe care te-ai gândit să o instalezi. Nu-ți face griji! Îți trimitem simularea în doar 24 ore!

Produs Handmade, Unic

Harta se poate realiza într-o multitudine de culori și dimensiuni, iar fiecare piesă a sa este lucrată manual, cu cea mai mare atenție.

 

Oferă o experiență de neuitat

Experiența vizitării întregii lumi, încă de la asamblare!

Ansamblare super ușoară

Harta se instalează pe perete cu o bandă adezivă specială, cu două fețe, inclusă în pachet, ce facilitează mutarea hărții la nevoie.

Perfectă pentru familie

Asamblarea hărții este o adevărată joacă și o ocazie perfectă pentru a petrece timp de calitate cu familia și prietenii.

Povestea - Harta Lumii 3D

Bună. Mai întâi să ne prezentăm. Noi suntem KArolina, ROxana si COnstantin și împreună reprezentăm sufletul KAROKO.

În anul 2018 am hotărât împreună deschiderea unei afaceri în domeniul producției de decorațiuni interioare. Am importat câteva echipamente și fiind tare nerăbdători, am rugat transportatorul să ne pună la dispoziție un cod de tracking. Acesta, receptiv la dorința noastră ne-a ajutat, astfel că în fiecare moment vedeam unde se aflau echipamentele noastre. Transportul a durat ceva vreme. Aproape zilnic accesam o hartă a lumii, pe care erau indicate coordonatele echipamentelor noastre în timp real.

Văzând cât de utila este o hartă a lumii, dar și îndemnați de pasiunile noastre: arta și calatoriile, ne-am propus să o realizam din lemn, ca decor de perete. Am vrut sa fie altceva, ceva mai mult decât o hartă banala, printata. De la idee și concept pana la realizarea finala a trecut o perioada lungă de timp. La început a fost proiectarea și apoi realizarea efectiva a ei.

Am fost ajutați în realizarea ei chiar de unul din echipamentele de care vă spuneam mai sus. La început, am creat o harta lumii normala (2D). Am fost încântați de cum arata, dar parcă ne doream mai mult. Am căutat modalități de a îmbunătăți produsul nostru. Asa ca, în timp, am găsit spunem noi, cea mai bună variantă și anume harta lumii 3D, cu mai multe starturi și mai multe culori. Denumirile tărilor sunt gravate laser. I-am adăugat avioane și bărci, dar și o busola pentru a-i aduce un plus de bucurie.  Una din variantele produsului nostru are și un ceas asortat. Suntem deciși să dezvoltăm și să diversificăm acest proiect în viitor.

Suntem cu adevărat îndrăgostiți de produsul nostru, arată mult mai bine în realitate decât în fotografia digitală, noi o avem deja pe perete…și suntem tare mândri! Obiectivul nostru este să facem oameni fericiți cu Harta lumii 3D.

Puteți deveni norocosul proprietar ale unei adevărate capodopere! Sau o puteți oferi cadou! Are un impact emoțional puternic atât pentru prieteni, rude, cât și pentru dușmani (ii poti lipsi de libertate cel putin 100 de minute 😊). Este cadoul perfect pentru iubitorii de călătorii cu gusturi deosebite! Este cadoul potrivit familiilor cu copii!  

Locuința ta merită ceva mai mult decât un decor! - HARTA LUMII 3D

ETAPE PRODUCTIE HARTA LUMII 3D

  • Proiectarea produsului 
  • Alegerea materialelor
  • Vopsirea suprafețelor
  • Tăierea și gravarea pieselor
  • Asamblarea și lipirea pieselor
  • Ambalarea pentru livrare

Asamblarea și așezarea pe perete

Asamblarea produsului Harta lumii 3D Entire World este un proces foarte distractiv. Aveți nevoie de un singur intrument pentru a instala harta pe perete. Acesta este boloboc.

Am creat șabloane de colț pentru a ușura așezarea corectă a hărții pe perete. Așezați colțul 1 în punctul din stânga sus, măsurați distanța în funcție de dimensiunea hărții (S, M, L, XL, XXL) si atașați colțul 2 în partea dreaptă sus. După această operațiune ar trebui să incepeți să lipiți piesele pe perete, începând din laterale. Astfel toate piesele se vor potrivi perfect pe perete și vor fi la locul potrivit.

Aici găsiți o mică prezentare video ce vă va ajuta în așezarea hărții pe perete. 

Nu ezitati sa ne contactati, răspundem cu placere întrebărilor voastre!

0724 66 11 08
0724 56 83 70

Cu drag,
Echipa Karoko