Cum se realizeaza Harta Lumii 3D

Harta Lumii 3D in atelierul Karoko

Acest proiect (harta lumii 3d) a pornit cu un an in urma cand partea RO din KAROKO a hotarat sa faca proiectarea hartii lumi 3d. Da, este adevarat a fost o munca titanica, dar dupa 3 luni de zile a cules si roadele. Este foarte bucuroasa cand vede ca in fiecare zi se produce frumosul ei concept in atelierul mult iubit de ea, Karoko.

Un produs 100% Romanesc creat si realizat in intregime de Karoko Intrenational Romania. Acest film este o mica povestioara a acestei Harti 3D. Este un produs complex ce mananca foarte multe resurse. De la timpul de productie, partea de vopsire si in final cea de asamblare a modulelor finale. Taierea materialului mdf este facuta cu un laser de ultima generatie care poate taia cu o precizie inimaginabila. Vopsire Hartii Lumii 3D se face cu o vopsea speciala pe baza de apa. Este ecologica frumoasa si nu degaja miros. Partea de lipire sau asamblare a modulelor se face in prese speciale ca toate piesele sa se recompuna perfect si sa se aseze omogen cand incepeti sa le imbinati pe perete.

Harta lumii 3d este realizata din materiale ce au 4 culori diferite,  culori care se asoteaza si creaza o frumoasa armonie casei tale. Se ambaleaza in siguranta maxima pentru a nu suferi lovituri sau deformari in timpul transportului. Ca sa va faceti o idee, per total aceasta harta sta in productie mai bine de 32 de ore ca sa devina ceea ce vedeti voi in final.

Bucurati-va de Harta Lumii 3d, un produs facut cu drag in Romania pentru romani si nu numai!

Lasă un răspuns