Bonsai decorat cu licheni

Este aproape imposibil ca unei persoane sa nu-i placa minunatul copacel ce poarta denumirea BONSAI. Asa ca am creat unul cu instrumentele noastre de lucru pe care l-am decorat cu licheni stabilizati.

In lumea digitala de astazi mentinerea unei conexiuni cu natura este mai importanta ca niciodata. Oferim frumusetea naturii in inima spatiului tau interior. Decoratiunile si tablourile cu licheni sunt frumoase si relaxante. Sunt adevarate gradini verticale. Din muschi conservat , pentru o experienta fara griji. Lichenii sunt o tendinta recenta in decorarea interioara.

Tablourile cu licheni stabilizati sunt 100% naturale. Plantele stabilizate sunt plante naturale, stabilizate prin inlocuirea sevei cu un amestesc ecologic de apa si glicerina. Lichenii stabilizati sunt usor de mentinut, Nu necesita sol, lumina naturala sau apa. Ei se folosesc de umiditatea aerului din incapere pentru a-si mentine culoarea. Ei se pastreaza curati si fresh pana la 10 ani.

„Bonsai este iluminare si aduce pace in spirit”, spunea un mare specialist in arta bonsailor.

Dimensiuni:

  • Lungimea: 130 cm
  • Inaltime: 90 cm

Produsele noastre reprezinta pentru noi pasiunea cu care ne-am implicat s-o creem iar pentru voi este multumirea de a avea produse de inalta calitate.

Produs realizat in Romania.

Lasă un răspuns